societati_comerciale

Parteneri:
"Relatiile cu clientii nostri sunt bazate pe onestitate, probitate, corectitudine, sinceritate si confidentialitate."
IOAN STROEA

      Societati comerciale

Acoperim intreaga plaja de probleme juridice cu care se poate confrunta un agent economic, respectiv drept comercial, drept societar (infiintari si modificari acte constitutive, puncte de lucru, majorari capital, cesiuni, divizari, fuziuni, etc),  drept financiar-bancar, dreptul transporturilor, dreptul asigurarilor, drept administrativ, activitati fiduciare, drept fiscal, declaratii intrastat, etc. Nou !!! - inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari!


Ne bucuram de un real succes si de o intreaga apreciere din partea clientilor nostri si nu numai ca urmare a prestarii unor servicii profesionale, ci si ca urmare a modului in care privim relatia cu clientii nostri, oferindu-le:


-mobilitate
-intotdeauna noi ne deplasam la sediul clientului, logistica cabinetului fiind individualizata ptr fiecare avocat in parte. Suntem intotdeauna doar la un click distanta.

-celeritate
- orice caz incredintat, orice dosar, orice problematica, este tratata in concordanta cu viteza de reactie asteptata si dorita de catre clienti.

-confidentialitate
- deriva din prevederile legii de organizare a activitatilor avocatiale, dar si din deontologia profesionala la care a inteles sa anchieseze toata echipa noastra.Login   |   Ultima modificare:
February 13. 2018 19:22:14
Consultanta   ::   Societati comerciale   ::   Persoane fizice   ::   Cetateni straini   ::   Leasing   Recuperari creante  :: Utile  ::  Portofoliu  ::  Onorarii  ::  Cariere  ::  Contact
Copyright © 2006 Consultanta juridica.ro. - Design OsiriO media production trafic